Proč je dnes pro mě těžké něco napsat?

Zvažoval jsem, zda podobný post napíšu. Ale jdu do toho. Dnes mám za sebou 15 PROČ a píšu šestnácté. Jsem rád, že „držím“ a plním to, co jsem si předsevzal. I když to nejsou dlouhé texty. Přesto se snažím a po náročných a dlouhých dnech večer ulehám do postele a píšu. Jen, pomaličku začínám hledat témata, o kterých bych se chtěl zmínit. Dnes to beru trošku odpočinkově. Zítra je státní svátek, volno. Nemusím do práce do Rudic do Inreky, ale jedu pracovat do Brodu do Kreativky. Ale to bude free and funny. Proto jsem uchopil i dnešní text poněkud volněji. Chtěl jsem vyzvat k aktivitě ty z vás, kteří mé řádky čtete. Teda, jestli někdo tak bláznivý je 🙂 Navrhněte mi některé z příštích PROČ! Alespoň se o to pokuste. Vím, zní to bláhově. Zkusit to však musím. Zítřejší obsah jsem už vymyslel. Nicméně, do konce listopadu mi zbývá čtrnáct dnů. Pár témat mám ještě v rukávu, ale nepokryjí mi vše! Proto budu moc rád za jakýkoliv podnět, poznatek nebo námět. Prosím.

O autorovi

Pavel Horalík

Ve svých 13 letech jsem zapnul svůj první počítač a od té chvíle jsem propadl světu IT. Mojí vášní je internet, marketing a sociální sítě. Miluji svou rodinu a svoji zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

S láskou a nadšením © 2009 - 2016 Pavel Horalík. Omrkněte moje sandálové, vtipné a veselé Hopky ponožky