Proč jsem včera nic nenapsal?

Poprvé od 1. listopadu jsem vynechal a přerušil projekt 30 PROČ. Omlouvám se, moc! Ale já nemohl. Přepadla mě nemoc. Nejspíš chřipka – snad ne prasečí… Už v pondělí večer jsem se necítil dobře. V úterý ráno to bylo ještě horší. Práci jsem ale přežil. Potom jsem šel k paní doktorce. Nic závažného, prý viróza. Ale nebylo mi nejlíp. Přišel jsem domů a ulehl do postele. Po půl hodině jsem usnul a probral se až v devět večer. Ani poté to nebylo dobré. Prostě jsem nebyl schopný ani otevřít počítač. Ne tak vyplodit něco hodnotného. Teda, ne vždy to tady hodnotné je, že? 🙂 Dnes už je mi líp. Není to ideální, pořád se potím a jsem rozlámaný, ale posun k lepšímu je. No, musím se rychle uzdravit. Moc úkolů, moc práce a projektů, které se mají dokončit. Držte mi palce, ať jsem rychle zpět.

O autorovi

Pavel Horalík

Ve svých 13 letech jsem zapnul svůj první počítač a od té chvíle jsem propadl světu IT. Mojí vášní je internet, marketing a sociální sítě. Miluji svou rodinu a svoji zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

S láskou a nadšením © 2009 - 2016 Pavel Horalík. Omrkněte moje sandálové, vtipné a veselé Hopky ponožky