Proč mám vždycky v zimě chuť vycestovat?

Zimu nemusím. Zjistil jsem to před pár lety a je to fakt. Nejspíš je to tím, že jsem nucen svůj čas trávit někde uvnitř, doma, v práci, v kanceláři. Omezuje mě počasí, nízká teplota, krátký den a další faktory. Nestačí mi triko a kraťasy. Naopak, musím být navlečený do mikiny, bundy, čepice, zimních bot a nevím čeho dalšího. No fuj! Toto roční období na mne působí depresivně. Kdybych mohl, přidělil bych zimě jeden jediný měsíc v roce! A bylo by. Hmm, jenže to nejde. Možná proto mě v této době začínají přepadat myšlenky, které se opakují každý rok. Nejen počasí mě štve. Tak nějak všechno. A já tajně volám po změně. Nejlépe radikální a okamžité. Řešením je vycestování, o němž si zatím nechám jenom zdát. Vím jistě, že se mi letos nic podobného nepodaří, ale možná příští rok nebo napřesrok si dopřeju delší zahraniční výlet. Nejlépe pracovní. Abych nasbíral zkušenosti, zdokonalil jazyk a přišel do styku s novými lidmi. To bych si moc přál.

O autorovi

Pavel Horalík

Ve svých 13 letech jsem zapnul svůj první počítač a od té chvíle jsem propadl světu IT. Mojí vášní je internet, marketing a sociální sítě. Miluji svou rodinu a svoji zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

S láskou a nadšením © 2009 - 2016 Pavel Horalík. Omrkněte moje sandálové, vtipné a veselé Hopky ponožky