Desetiminutovka o lidské nadutosti

Ani nevím, jak popsat tuto lidskou vlastnost. Zda-li je slovo nadutost to správné. Těžko říct.

Jsem člověk, který je společenský, rád komunikuji a setkávám se s lidmi. Natož pak inteligentními, kteří si na nic nehrají, stojí nohama na zemi a jsou v klidu. Je to skvělý pocit, když jste obklopeni takovými osobami. Baví vás se s nimi potkávat, pozdravit, usmát se a prohodit několik slov či zajít na kafe a popovídat si.
Bohužel, já mám dost často pocit, že takových lidí je v mém okolí jako šafránu. Spíše se cítím v zajetí omezenců a machříků, kteří zatím nic nedokázali a ještě se vám budou s radostí v očích vysmívat a poukazovat na vaše prohřešky a chyby! Možná to nyní cítím nepřiměřeně a líčím to tvrdě, ale tak to teď vnímám. Zvlášť po včerejší příhodě… Jediným a nejrozumnějším řešením je si takových lidí asi nevšímat a hlavně se s nimi nevídat!

O autorovi

Pavel Horalík

Ve svých 13 letech jsem zapnul svůj první počítač a od té chvíle jsem propadl světu IT. Mojí vášní je internet, marketing a sociální sítě. Miluji svou rodinu a svoji zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

S láskou a nadšením © 2009 - 2016 Pavel Horalík. Omrkněte moje sandálové, vtipné a veselé Hopky ponožky